Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Nastolan Luontoretki-näyttelyn aukioloa pidennetään

Lahden Nastolassa, vanhassa kunnantalossa esillä olevan Luontoretki-näyttelyn aukioloaikaa on jatkettu. Näyttely on avoinna 29.8. asti.

Järjestäjien tiedotteen mukaan aukioloajan pidentämiseen päädyttiin koronatilanteen takia. Elokuun viimeisellä viikolla näyttelyyn on vapaa pääsy.

Korona vaikuttaa myös oheisohjelmaan. Keskiviikon 4.8. Artist Talk -taiteilijahaastattelut ja torstain 12.8. Kestävä taide -paneelikeskustelu järjestetään ilman yleisöä.

Keskustelut videoidaan, ja ne voi katsoa myöhemmin tallenteina verkossa osoitteessa nastolankesanayttely.fi.

Nastolan Luontoretki-näyttely houkutteli 2 500 katsojaa

Artist talk -keskustelussa näyttelyn kuraattori Veikko Halmetoja haastattelee taiteilijoita Anni Kinnusta, Erno Enkenbergiä ja Emmi Kalliota.

Kestävä taide -paneelikeskusteluun osallistuvat taiteilijat Jan-Erik Andersson, Kirsimaria Törönen ja Terhi Kaakinen ja säveltäjä Cecilia Damström.

Ohjelmassa aiemmin ollut suuri päijäthämäläinen ruokakeskustelu on kokonaan peruttu.

Näyttelyyn tulevien ryhmien koko rajoitetaan toistaiseksi 10:een henkilöön.

Juttua muokattu 3.8. kello 8.55: näyttelyjärjestäjä tarkensi näyttelyn päättymispäivämääräksi 29.8.

Nastolan uusi kirjasto avautuu pian – omatoimitekniikka pidentää kirjaston aukioloaikoja: "Täällä on erittäin kiva kalustus, erilaisia työtiloja ja tila on muutenkin avara" – katso kuvat