5G-verkko laajenee Päijät-Hämeessä

Elisa laajentaa 5G-verkkoaan Päijät-Hämeessä uusille alueille. Uuden sukupolven yhteyteen tulee uusia alueita Lahdessa, Orimattilassa, Hollolassa ja Iitissä.

Elisa lupaa tiedotteessaan 5G-verkon tuovan mukanaan merkittävästi enemmän kapasiteettia. Se mahdollistaa entistä nopeammat yhteydet. Kapasiteettia tarvitaan, sillä mobiilidatan käyttö on jatkanut kasvuaan koko korona-ajan.

– Kun korona-aika alkoi, ihmisten elämä kokonaisuudessaan siirtyi koteihin. Verkossamme tapahtui valtakunnallisesti merkittävä, yli 30 prosentin kasvu mobiilidatan käytössä. Kasvu on jatkunut Päijät-Hämeen alueella tasaisesti koko koronavuoden, Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen sanoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan noin puolet Päijät-Hämeen asukkaista asuu Elisan 5G-verkon alueella.

Elisa kertoo myös parantaneensa alkuvuoden aikana mobiili- ja kiinteänverkkonsa kattavuutta Lahdessa, Orimattilassa, Hollolassa, Iitissä ja Asikkalassa. Mobiiliverkon kapasiteettia on parannettu, ja kiinteän verkon yhteys on tarjolla yhä useammalle.

Elisa laajensi 5G-verkkoaan Lahdessa, ulottuu pian myös Nastolaan

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut