Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rakkaalla vanhuksella on monta nimeä, mutta mikä sinusta on terminä soveliain? Vastaa kyselyyn!

Ismo Alanko mukana uudella festivaalilla Lahdessa – musiikkia luvassa kahdeksana päivänä

Lahdessa vietetään elokuussa uutta musiikinjuhlaa nimeltä Huvit & Jatsit, ja usealle päivälle jakautuva ohjelma alkaa olla valmis. Konserttien sarjan näyttämönä toimii Sopenkorven Kesanto.

Huvit ja Jatsit käynnistyy 10. elokuuta, ja festivaalin avaa iskelmäkonkari Eino Grön yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa. Luvassa on iskelmää, argentiinalaista tangoa, swingiä ja lattareita sekä laulelmia.

Samaisella viikolla soittovuorossa ovat Kaisa ja Anna Karjalaisen duo Maustetytöt sekä lahtelaiset M eli Minja Koski ja Lumos-jousikvartetti. Lauantaina 14. elokuuta Kesannolle saapuu reggaeta, funkia, rockia ja jazzia yhdistelevä rytmimusiikkiyhtye Dashing Waves, sunnuntaina alati muuntautuva rap-artisti Asa Band-kokoonpanonsa kanssa.

40-vuotista uraa juhlivan Ismo Alangon Yksin-kiertue pysähtyy Sopenkorvessa tiistaina 17. elokuuta. Torstaina 19. elokuuta laulaja-lauluntekijä Joose Keskitalo soittaa uuden New Song For Old Motifs -albuminsa musiikkia.

Konserttien jälkeen illan luvataan jatkuvan vapaissa merkeissä sekä jatkoesityksin.

Päätösbileistä vastaavat 20. elokuuta Dimitri Keiski ja Kathys Helter Skelter.

Sopenkorven Kesanto on kulttuurin, taiteen ja tapahtumien keskus teollisuusalueen keskellä. Vanhalla teollisuusraiteella, puiden katveessa on järjestetty konsertteja ja muita tapahtumia kesästä 2017.

Huvit ja Jatsit Lahdessa Sopenkorven Kesannolla 10.–20.8.

Lahdessa samana viikonloppuna järjestettävät festivaalit supistavat kävijämäärää koronatilanteen takia – "Me teemme parhaamme, ja toivomme, että myös jengi huomioi tilanteen parhaansa mukaan"