Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kaksi huumekuskia kiinni Lahdessa – toinen ajoi varastetulla pakettiautolla

Hämeen poliisi tavoitti kaksi huumekuskia Lahdessa sunnuntaina ja maanantain vastaisena yönä. Ensimmäinen jäi kiinni Lahden Kivimaalla sunnuntai-iltana. Nelikymppinen nainen oli ollut ajamassa henkilöautolla, kun poliisin epäilykset heräsivät ja nainen pysäytettiin ja puhallutettiin.

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Toinen epäilty jäi kiinni Lahden Hennalassa varhain maanantaina, aamuyön tunteina. Nelikymppinen mies oli ajanut ajokortitta ja päihtyneenä anastetuksi epäillyllä pakettiautolla, johon oli kiinnitetty väärät kilvet. Huumepikatesti näyttikin positiivista tulosta ja poliisi otti hänet kiinni.

Miestä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausaineita.

Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi viisikymppinen mies, joka otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.