Huumekuskit ja rattijuoppo työllistivät poliisia yöllä Lahdessa

Hämeen poliisilla oli tehtävämäärältään normaali vuorokausi keskiviikon ja torstain välisenä aikana. Tehtäviä oli yhteensä noin sata, jossa joukossa useita epäiltyjä rattijuopumuksia, joista enemmistö huumausaineen vaikutuksen alaisena tehtyjä.

Lahdessa rattijuoppo ajoi suorastaan poliisin syliin keskiviikkona kello kymmenen aikaan illalla, kun partion eteen ajoi kärkikolmion takaa henkilöauto Vesijärvenkadun ja Harjulankadun risteyksessä. Autoa ajanut päälle kolmekymppinen nainen puhalsi alkometriin rattijuopumusrajan ylittävän lukeman. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja ajoneuvon kuljettamisesta ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Loput illan rattijuopoista olivat huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta epäiltyjä. Molemmat 1990-luvulla syntyneet kuljettajat poliisi tapasi Hämeenlinnantiellä, toisen kello 22 aikaan illalla ja toisen kello 2.30 aikaan yöllä. Ensiksi pysäytettyä miestä epäillään lisäksi ajoneuvon kuljettamisesta ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut