Huumausaineiden käytöstä epäilty pysäköi virastotalon kahteen parkkiruutuun samanaikaisesti Lahdessa – ei myöskään reagoinut poliisin pysäytysvaloon

ESS

Huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillut mies jäi lopulta kiinni Lahdessa. Ennen sitä, hän oli kuitenkin autoillut ensin hyvän tovin Heinolasta Lahteen, ja Lahdessa hutiloidun parkkeeraamisen jälkeen edelleen liikennevaloihin, jonne matkanteko lopulta tyssäsi.

Tapahtumaketju sai alkunsa keskiviikkoaamuna Heinolasta, josta Hämeen poliisi oli saanut hätäkeskukselta ilmoituksen päihtyneen oloisesta miehestä tankkaamassa autoaan. Ennen kuin poliisi ehti paikalle, mies oli jo ehtinyt käynnistämään autonsa ja suuntaamaan kulkunsa Nelostielle, Lahden suuntaan.

Heinolan poliisipartio ei tavoittanut moottoritielle porhaltanutta miestä, mutta ei mennyt kuin 20 minuuttia, niin Lahdesta tuli uusi ilmoitus samaisesta kaverista. Nyt mies oli pysäköinyt autonsa Kirkkokadun virastotalon parkkipaikalle, mutta osumatarkkuus pysäköintiruutuun oli jättänyt toivomisen varaa. Auto oli parkkeerattu katukivetystä päin ja samanaikaisesti kahteen ruutuun.

Lahden poliisipartio saapui paikalle ja näki miehen menevän autoonsa istumaan, käynnistävän ajoneuvon ja lähtevän liikkeelle. Partio kytki pysäytysvalot päälle, mutta mies ei reagoinut niihin millään tavalla. Punaisiin liikennevaloihin mies kuitenkin pysähtyi. Valoissa poliisi käveli auton viereen ja puhallutti yllättyneen kuljettajan. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut