Janoinen näpistelijä yritti viedä kaupasta juoksukaljat – haastoi vartijat kahdesti juoksukilpailuun ja päätyi yhden kanssa painimaan Lahdessa

Parikymppinen mies jäi kiinni näpistelystä kahdesti saman päivän aikana Lahdessa.

Ensimmäisen tapaus sattui puolenpäivän aikoihin keskustassa. Mies oli näpistänyt olutta parin euron arvosta, jonka jälkeen hän oli juossut vartijaa karkuun. Vartija sai näpistelijän kiinni juoksukilpailun jälkeen.

Vartijan kuljettaessa miestä takaisin kauppaan tämä oli heittäytynyt aggressiiviseksi ja tilanne oli yltynyt painiksi. Näpistelijä pääsi karkuun, mutta hänet saatiin kiinni vartijan kollegoiden avulla.

Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen. Hänet vietiin putkaan odottamaan tutkintatoimia.

Päästyään illalla putkasta oli mies mennyt taas keskustan markettiin ja ottanut hyllystä olutta sekä energiajuomatölkin. Hän oli kävellyt kassalinjojen läpi maksamatta ja taas oli alkanut takaa-ajo. Juoksukilpailun aloitti vartija ja sitä jatkoi poliisin mukaan "valpas ja erittäin nopea" sivullinen, joka seurasi näpistelijää ja antoi samalla hätäkeskukseen tietoja pakenijasta.

Poliisipartio nappasi miehen kiinni. Tästä tapauksesta kirjattiin rikosilmoitus näpistyksestä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut