Kouvolassa ja Iitissä perjantai-iltana pitkä takaa-ajo, autoilija kaahasi poliisia karkuun ja aiheutti lukuisia vaaratilanteita

Kouvolassa ja Iitissä tapahtui perjantai-iltana takaa-ajo, jossa oli mukana useita poliisipartioita. Kohteena oli poliisia tarkoituksellisesti kovalla vauhdilla paennut auto, jossa oli kyydissä useampia henkilöitä.

Silminnäkijähavainnon mukaan pakenijat ajoivat poliisia karkuun muun muassa Voikkaalla.

Tilanne alkoi yhdentoista aikaan perjantai-iltana. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei anna tilanteesta vielä kovin tarkkoja tietoja.

– Poliisilla on hyvä käsitys mukana olleista henkilöistä, mutta emme ole vielä tavoittaneet heitä kaikkia. Ylinopeus on ollut huomattava ja se on aiheuttanut varmasti vaaratilanteita, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mira Nieminen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo.

Osan henkilöistä poliisi on jo saanut puhutettua.

Poliisipartioita osallistui tilanteeseen Kaakkois-Suomen ja Hämeen poliisilaitoksista.

– Vauhdit ovat olleet kovia, ja pakeneminen on ollut tarkoituksellista. Takaa-ajo kesti tunnin verran ja sen aikana kuljettiin useilla keskusta-alueilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut