Meidän juttu | Lahden Lähimmäispalvelu tempaisi ikäihmisten ja pölyttäjien yhteistyöllä

Kello on melkein kymmenen, ja hyönteishotellitalkoot ovat alkamassa. Ensimmäiset ovat jo saapuneet paikalle tekemään oman osansa ilmaston puolesta. Tunnelmaa kohottaa entisestään paikalle päässyt Teuvo Jauhiainen, joka soittaa livemusiikkia haitarilla. Lähistölle kantautuva musiikki kutsuu myös uusia talkoolaisia mukaan. Hyönteishotellit ovat suojaa sekä talvehtimispaikkoja tarjoavia keinopesiä hyönteisille. Etenkin pölyttäjät ovat vähentyneet vuosi vuodelta, ja tätä hyönteishotelleilla pyritään estämään.

Talkoot järjestettiin 30.6. Lahden Lähimmäispalvelun toimesta yhteistyössä Lahden ympäristöpääkaupungin kanssa. Tapahtuma oli suunnattu kaikille ikäihmisille. Lahden Lähimmäispalvelu tekeekin tärkeää työtä sen eteen, etteivät ikäihmiset jäisi yksin.

Tällaiset ikäihmiselle järjestetyt tempaukset, joissa huomioidaan myös ympäristöä ja luontoa, näyttävät ettei taistelu ilmastonmuutosta vastaan ole vain nuorten ihmisten asia. Siihen tarvitaan jokaista myös ikäihmisiä, sillä luonto kuuluu kaikille.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut