Päijät-Hämeessä voi jatkossa vuokrata uuden palvelun avulla tarvikkeita tapahtumiin

Päijät-Hämeessä voi jatkossa vuokrata tapahtumatarvikkeita Hollolan ja Asikkalan 4H-yhdistyksiltä uuden tapahtumakärry-palvelun ansiosta.

LAB-ammattikorkeakoulun tiedotteessa todetaan, että maaseudun tapahtumajärjestäjille on usein iso työ haalia äänentoistolaitteita, telttoja, grillejä ja muita tarvikkeita eri tapahtumiin. Tapahtumakärry pyrkii ratkaisemaan ongelman tarjoamalla olennaisia tarvikkeita peräkärryyn pakattuna.

Tapahtumakärry sisältää kahdet äänentoistolaitteet, teltan, grillin, liikenteenohjauskylttejä ja ensisammutusvälineistöä.

– Toivotaan, että pienet tapahtumat hiljalleen elpyisivät ja tapahtumakärry toisi helpotusta maaseudun tapahtumien järjestämiseen, sanoo Hollolan 4H-yhdistyksen Teea Sahiluoto tiedotteessa.

Toivotaan, että pienet tapahtumat hiljalleen elpyisivät ja tapahtumakärry toisi helpotusta maaseudun tapahtumien järjestämiseen.

Teea Sahiluoto, Hollolan 4H-yhdistys

Tapahtumakärrylle avautuu heinäkuussa oma nettisivu, jonka kautta kärry on vuokrattavissa. Kärryn voi noutaa, tai vaihtoehtoisesti se kuljetetaan tapahtumapaikalle.

– Tapahtumakärry on hieno esimerkki kierto- ja jakamistalouteen perustuvasta uudesta liiketoiminnasta. 4H-yhdistysten kautta nuoret pääsevät kokeilemaan tapahtumakärryn ylläpitoa ja vuokraamista, joka taas opettaa heille, mitä kaikkea kiertotalous voi olla, kertoo projektipäällikkö Kaisa Tuominen LAB-ammattikorkeakoulusta.

Tapahtumakärry on LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston Maallemuuttajat 2030 -hankkeen kehittämä palvelu. Se on suunnattu yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille.

Heinolassa Jyrää ja Street Food Festival peruuntuvat koronapandemian vuoksi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut