Meidän juttu: Lahden seudun OmaKamun väki vaihtoi kuulumisia vohvelikahveilla

Päivi Vainio

Lahden seudun OmaKamun väki kokoontui kesäisille vohvelikahveille Myllysaaren ravintola Kommodoriin. Vapaaehtoisena aikuiskaverina lapsen/nuoren kanssa toimivat Kamut iloitsivat mahdollisuudesta tutustua toisiinsa ja vaihtaa kuulumisia heille niin tärkeän asian äärellä olevien muiden aikuisten kanssa. Keskusteluissa kävi ilmi, että OmaKamu on ollut mahdollistamassa lapsen ja aikuisen välille tärkeitä ystävyyssuhteita, joista molemmat osapuolet saavat iloa elämäänsä.

Kamut tapaavat omaa PikkuKamuaan pari kertaa kuussa mukavan yhteisen tekemisen ja yhdessäolon merkeissä. Kevään mittaan on lasten kanssa käyty tutustumassa Kilkkilän Farmilla eläimiin ja Häränsilmän ympärillä olleisiin tehtävärasteihin. Kesälle on luvassa minigolfia. Kokoontumisrajoitusten salliessa toivottiin syksyn toiminnalta niinkin arkisia asioita kuin yhteisiä kokki-iltoja ja uusia yhteisiä retkiä.

Elokuussa alkavaan seuraavaan koulutukseen on vielä paikkoja vapaana, lisätietoa löytyy omakamu.fi-sivuilta sekä Harjulan Setlementin nettisivuilta.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut