Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Onttolan riihikuivaa ruista valmistetaan perinteisin menetelmin jo kolmannessa polvessa – "Suvulta se on opittu, miten tuoksu tarttuu viljaan"

Suomalaisessa viskissä ja ruispaloissa maistuu Onttolassa riihitetty ruis.

Kontiolahden Onttolassa, vanhan maatalon pihapiirissä voi hetkittäin aistia savun ja viljan yhdistyneen aromin. Tuoksu muistuttaa kymmenien vuosien takaa lapsuuden ruisleivästä, mutta nyt se maustaa tunnettujen Suomi-brändien uutuuksia ruispaloista pohjalaiseen viskiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi