Varkaat yrittivät ahkeroida Lahden yössä – toinen jäi kiinni kaksi kertaa

Nina Räty

Mies yritti murtautua sorkkaraudalla sisään yksityisasuntoon Lahden Metsäkankaalla torstai-iltana. Kotona olleet asukkaat olivat käskeneet miestä poistumaan.

Käskyihin havahduttuaan mies poistui paikalta, mutta jäi poliisipartiolle kiinni hetkeä myöhemmin. Sorkkarauta takavarikoitiin ja 1980-luvulla syntynyt mies otettiin kiinni epäiltynä törkeän varkauden yrityksestä.

Torstaiyönä hätäkeskukseen tuli ilmoitus Lahdessa omakotitalojen pihapiirissä pyörivästä tuntemattomasta miehestä. Erään talon asukas heräsi miehen ulkona aiheuttamaan kolinaan ja lähti tämän perään.

Mies pääsi karkuun ja piiloutui, mutta poliisipartio löysi hänet pian lähistöltä. Omaisuutta, jota mies oli anastanut pihapiiristä, löydettiin läheiseltä parkkipaikalta. Miehen omaisuutta taas oli jäänyt pihaan, jota hän oli käynyt penkomassa.

1980-luvulla syntynyt mies otettiin kiinni ja kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta. Poliisipartio oli ollut saman miehen kanssa tekemisissä jo aiemmin illalla, kun hän näpisteli Lahden keskustassa. Hänen vaatteistaan löytyi turvatarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä epäiltyä huumetta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut