Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Lahtelainen Virnex Group jatkaa kasvuaan, osti helsinkiläisyhtiön

Lahtelainen Virnex Group oy on ostanut helsinkiläisen Verco oy:n koko osakekannan. Myyjinä olivat yrityksen perustajaosakkaat Juha Berghäll ja Janne Kärkkäinen sekä yhtiön henkilöstö.

Verco on erikoistunut IT-palveluhallintaan, palvelumuotoiluun, integrointiin ja IT-konsultointiin. Yhtiön palveluksessa on 19 henkilöä ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin 2,5 miljoonaa euroa.

Vercon toiminta jatkuu tiedotteen mukaan normaalisti osana Virnex Group -konsernia. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin.

Virnex Group työllistää yli 80 informaatio- ja tietoliikenneteknologia-alan konsulttia Lahdessa ja Helsingissä. Yrityksen pääomistajat ovat toimitusjohtaja Johan Ekholm, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Multanen ja teknologiajohtaja Tom Gustafsson.

– Yrityskauppa on jatkumoa Virnex Groupin kasvustrategialle. Virnex tavoittelee noin 10 miljoonan euron liikevaihtoa kuluvalle vuodelle noin 100 IT-ammattilaisen voimin, sanoo Jarkko Multanen.

Lahteen syntyi uusi, vahvempi it-osaaja – haussa heti kymmenen uutta työntekijää