Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Riita Lahden Tapanilan turvapaikkayksiköstä siirtymässä oikeuteen – "Ei ole normaalin asumisen piirre, että poliisia ja ambulanssia tarvitaan paikalle"

Mielenterveysongelmista kärsiville turvapaikanhakijoille perustettu tehostetun tuen yksikkö on toiminut kaksi vuotta. Vahvoja tunteita herättäneen yksikön kohtalo on siirtymässä oikeuden ratkaistavaksi, eivätkä osapuolten näkemykset osoita lähentymisen merkkejä.

Turvapaikanhakijoille tarkoitetun tehostetun tuen yksikön (tetu) toiminnan jatkuminen Lahden Tapanilassa on suurella todennäköisyydellä menossa Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ratkaistavaksi. Sitkeän kiistan ytimessä on kysymys, voidaanko yksikön toimintaa pitää alueella olevan asemakaavan mukaisena vai ei.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.