Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

29.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä | Uusia tartuntoja varmistui 9, kahvilassa Hollolassa on voinut altistua

Päijät-Soten alueella varmistui maanantaina yhdeksän uutta koronatartuntaa. Sairaalahoidossa on yksi koronapotilas, hän ei tarvitse tehohoitoa.

Päijät-Hämeessä on varmistunut koko pandemian aikana yhteensä 3 274 koronatartuntaa. Koronanäytteitä on otettu kaikkiaan 135 504.

Ilmaantuvuusluku on kasvanut hieman. Se on nyt 48, kun se sunnuntaina oli 44. Ilmaantuvuus kuvaa tartuntojen määrää 14:n viime vuorokauden aikana 100 000:ta asukasta kohti.

Hollolassa Pullapojat-kahvilassa keskiviikkona 23. kesäkuuta kello 7–14 asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Kyseisenä aikana kahvilassa asioineita kehotetaan seuraamaan vointiaan ja tarvittaessa hakeutumaan herkästi koronatestiin, jos vähäisiäkään oireita ilmenee.

Hyvinvointiyhtymän yli 16-vuotiaista on rokotettu reilut 72 prosenttia. Rokotettuja on kaikkiaan 128 712 ja toisen rokoteannoksen on saanut 39 007 henkilöä.

Juttua päivitetty 29.6. klo 15.15 rokotustiedoilla.

Kolme uutta tartuntaa, viime viikolla 11 jäljitettiin Pietarin EM-kisaturisteihin

Orimattila ja Kärkölä siirtyivät koronan perustasolle, Lahti saa vielä odottaa