Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Poliisin lupapalvelut kesällä Päijät-Hämeessä: Heinola kuukauden kiinni

Kesä sulkee Heinolan poliisiaseman kokonaan 5.7.–1.8. Sulku koskee sekä lupapalveluita että rikospoliisin päivystystä. Myös Forssan ja Riihimäen poliisiasemat hiljenevät osaksi kesäviikkoja.

Sen sijaan Lahden pääpoliisiasema ja Hämeenlinnan poliisiasema palvelevat normaalisti koko kesän, kerrotaan Hämeen poliisista.

Lupapalveluiden asiakkaita palvellaan pääsääntöisesti vain ajanvarauksella. Tarpeetonta henkilökohtaista asiointia tulisi välttää ja käyttää sen sijaan poliisin sähköistä asiointipalvelua. Useimmat lupa-asiat on mahdollista laittaa vireille sen kautta.

Kiireellisissä lupa-asioissa poliisi pyytää asiakkaita olemaan yhteydessä etukäteen. Lahden lupapalvelupiste palvelee numeroissa 0295 437 295 tai 0295 437 211. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen lupahallinto.hame@poliisi.fi.

Myös riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden toivotaan ottavan yhteyttä lupa-asioissa etukäteen.

Näin Päijät-Hämeen juhannusliikenne tilastojen perusteella sujuu: Torstaina vääntyy peltiä, mutta perjantaina voi käydä paljon pahemmin