Päijäthämäläiset tienasivat viime vuonna hurjasti Tori.fissä – tämä oli käytetyin hakusana

Päijäthämäläiset tienasivat viime vuonna käytetyn tavaran kaupalla Tori.fi:ssä 24,5 miljoonaa euroa. Sivuston mukaan jokainen päijäthämäläinen myyjä tienasi 12 kuukauden aikana keskimäärin 617 euroa.

Käytettynä etsittiin eniten sisustusta, asuntoja, remonttitarpeistoa, autoja sekä vaatteita ja kenkiä. Viime vuoden käytetyin hakusana oli Marimekko. Se löi toiseksi käytetyimmän Lahti-hakusanan selkeällä erolla, kerrotaan sivuston tiedotteessa.

– Kalusteet ja sisustus ovat koko Suomessakin suosituin genre käytetyn tavaran kaupassa, sanoo Tori.fi:n vertaiskauppatuntija Laura Kuusela.

Paikallisesti Tori.fi:n kautta tienattiin eniten Lahden Kartano-Paavolassa, jossa myynnin kokonaissumma oli viime vuonna 1,19 miljoonaa euroa. Toiseksi eniten tienattiin Hollolan Soramäessä, 1,1 miljoonaa.

Kolmantena tuli Lahden asemanseutu, neljäntenä Orimattilan keskusta ja viidentenä Lahden Hennala–Jokimaa-alue.

Tori.fin mukaan käytetyn tavaran vertaiskauppa kasvaa vauhdilla. Sivustolla on ollut tänä vuonna yksittäisiä käyttäjiä 29 prosenttia enemmän kuin heitä oli viime vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Palvelua on käytetty 24 prosenttia useammin ja palveluun ladattujen ilmoitusten määrä on noussut 19 prosenttia.

Myyjien tienestit ovat tänä vuonna nousseet jo noin 407 miljoonaan euroon. Summa on neljänneksen suurempi kuin Tori.fi-kauppojen arvo viime vuoden alkupuoliskolla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut