Olutta villiyrteistä ja hävikkiruoasta, mukana myös hanhenkakkaa – Lahden kaupungin ja pienpanimo Ant Brew'n uusi olutsarja kierrättää yllättäviäkin aineita hyötykäyttöön

Ravintola-alan yrittäjä Ossi Paloneva konsultoi Ant Brew'ta erikoisoluen tekemisessä. Tässä olutsammioon lisätään poronjäkälää ja islanninjäkälää. Toivo Heinimäki / Lahden kaupunki

Ympäristöpääkaupunki Lahti ja paikallinen pienpanimo Ant Brew lanseeraavat olutsarjan kaupungin mauista. Uusissa teemaoluissa hyödynnetään villiyrttejä, hävikkiruokaa ja jopa hanhenkakkaa. Wasted potential -olutsarja tulee myyntiin kesäkuun puolivälistä alkaen. Yhteistyö juhlistaa Lahtea Euroopan ympäristöpääkaupunkina ja jakaa tärkeää viestiä kiertotaloudesta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja