Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kesän kuumin trendi on jopa 500 asteessa paistava uuni – kesäkeittiössä syntyy uusia ruokia, kuten kokonaan syötävä lihamuki

"Kukaan ei osannut ennakoida tätä", sanoo kauppias.

Suomalainen kesäkeittiö uudistuu. Hiilien, sytytysnesteen ja grillimakkaran tuoksuihin sekoittuu jotain uutta. Tuoksu on sekoitus palavaa puuta ja sulavaa juustoa. Se tulee pitsauunista.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi