Ehdokkaalta: Miksei kukaan suutu epätasa-arvosta?

Sami Korkiakoski

Näinä Internet-aikana tavataan ruokkia ennemmin trollia kuin ottaa selvää asioista tai edes ymmärtää istuvaa pääministeriä. Onkohan kukaan miettinyt, millaisissa olosuhteissa istuva pääministeri joutuu työskentelemään?

Henkilökohtaisesti en ymmärrä koko polemiikkia ja julkista keskustelua Sanna Marinin aamiaisista. Sanna Marin ei varmasti ehdi siinä sivussa käydä kaupassa, jos päivät ovat pitkiä. Tuskinpa Sanna Marin pystyy vaikuttamaan työ- ja vapaa-aikaan kun on 24/7 pääministeri. Onko siinä vielä kerittävä käymään kaupassakin, vaikka kaupat ovat yölläkin auki?

Tiedostamattomalla tavalla siis naiselta odotetaan paljon enemmän tässä yhteiskunnassa kuin ääneen uskalletaan sanoa. Ennen kaikkea halutaan viestiä, ettei istuva pääministeri kelpaa hoitamaan maamme asioita, vaikka hän luotsaa maatamme läpi koronakurimuksen.

Olisiko moni meistä valmis kohtaamaan epäreilua arvostelua omalla kohdallaan? Veikkaan, että ei. Meidän pitäisi enemmän suuttua synnyttämästämme epätasa-arvotilanteesta, joita tässä yhteiskunnassa luomme. Eikö kukaan uskalla olla ihminen enää?

Kirjoittaja on lahtelainen kuntavaaliehdokas (sd.)

Siirry vaalien tulospalveluun

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut