Meidän juttu | Lappilan Eläkkeensaajien kevätretki Huovilan puistoon

Lappilan Eläkkeensaajat ry:n jäsenet retkeilivät Kärkölässä Huovilan puistossa tiistaina 25.5.2021. Paikalle saapui iloisella ja aurinkoisella mielellä kolmisenkymmentä senioria. Retki toteutettiin koronaturvallisesti muistaen turvavälit ja kasvomaskit, ketkä niitä pysyivät käyttämään. Huovilan yllä taivas oli sininen ja aurinko paistoi lämmittäen meitä kylmän yön jälkeen.

Kokoontumisen, alkulämmittelyn sekä syntymäpäiväonnittelujen jälkeen osa suuntasi kulkunsa puheenjohtaja Pekka Kinnarin johdolla puistoon ihailemaan luonnon heräämistä. Pienempi joukko jäi turisemaan ja paistattelemaan päivää Huovilan pihamaalle sihteeri Sirpa Kinnarin johdolla.

Ja kuten asiaan kuuluu, retkellä pitää olla hyvät eväät, ja siihenkin oli yhdistys varautunut järjestämällä jokaiselle yllätyspussin (joka sisälsi täytetyn sämpylän ja ihanan suklaakeksin). Kahvia sai termarista, ja sen avulla myös juttu luisti. Myös haitarimusiikki loi tunnelmaa, kun Risto Nykopp loihti sitä meidän kaikkien iloksi.

Päätteeksi pidimme arpajaiset, jolloin onni suosi monia mukavilla ja lämmittävillä voitoilla. Päävoiton eli yllätyskorin voitti Pirkko Voutilainen.

Olihan mukava vihdoin ja viimein tavata toisia pitkän tauon jälkeen ja päästä pois omista kuvioista edes hetkeksi. Toivomme että jokaiselle osallistujalle jäi hyvä mieli ja ehkäpä vetreä olokin Huovilassa käynnin jälkeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut