Nastolan kirjasto sulkee kesällä ovensa muuton ajaksi

Nastolan kirjaston väliaikaiset tilat otettiin käyttöön kesällä 2018. Nyt edessä on muutto uuteen monitoimitaloon. Marjaana Kontu

Nastolan kirjasto muuttaa kesän aikana. Kirjasto menee kiinni juhannukselta ja avaa vasta elokuussa uusissa tiloissa.

Kirjasto on toiminut väliaikaisesti osoitteessa Laturintie 1 vuodesta 2018, koska vanha kirjastotalo purettiin. Uusi kirjasto avautuu 8. elokuuta Rakokiven uudessa monitoimitalossa Loistossa osoitteessa Toritie 6.

– Nyt kannattaa tulla lainaamaan paljon kesälukemista. Aineistolle saa pitkän laina-ajan, eikä palauttamisesta tarvitse huolehtia koko kesänä, mainostaa vastaava kirjastonhoitaja Terhi Lehti kirjaston tiedotteessa.

Kaikelle 17.5. alkaen Nastolan toimipisteestä lainatulle aineistolle tulee eräpäiväksi 31.8. Nastolan kirjaston aineistoa voi muuton aikana palauttaa muihin Lastu-kirjastoihin.

Muutto vaikuttaa myös varatun aineiston noutamiseen. Kirjastosta huomautetaan, että varausten noutopaikaksi ei enää kaikissa tapauksissa kannata valita Nastolan kirjastoa, sillä aineisto ei välttämättä ehdi kirjastoon ennen muuttoa.

– Kun kirjasto juhannuksena suljetaan, Nastolan kirjastoon tilattu varaus ei enää siirry kuljetukseen. Silloin varauksen voi noutaa vasta, kun Nastolan kirjasto jälleen avautuu, Terhi Lahti selvittää.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut