Tuoppien jäljillä: Valtakulma sykki uutta aikaa – elävää hevostakaan Lahdessa tuskin on koskaan esitelty yhtä korkealla kuin Valtakulmassa: "Varsa mahtui justiin henkilöhissiin. Hissi pysähtyi matkalla, ja hissiin pyrkineet venäläisnaiset olivat ihmeissään"

Mehmet Güneri (oik.) aloitti ravintolauransa Ascotin katutasossa Pub Nelsonissa 1990-luvun alussa : " Se oli huippupaikka. " Valtakulman talossa ravintolaperinteitä jatkaa ravintola Katjusa, jonka ravintolapäällikkö on Katja Hildén (vas.). Ascotin aikaan Katjusan paikalla toimi ravintola Catalina. Sami Lettojärvi

Vuonna 1956 valmistunut Valtakulma sykki uutta aikaa. Lahdessa Rauhankadun ja Aleksanterinkadun kulmassa sijaitsevassa rakennuksessa oli paitsi ensimmäisen luokan hotelli ja ravintoloita myös tavaratalo.

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori