Meidän juttu: Lahden Kivikerhossa tehdään kivistä ja lusikoista koruja

Lahden Kivikerho

Lahden Kivikerho täyttää tänä vuonna jo 35 vuotta. Alussa toiminta painottui kivien keräilyyn, tunnistamiseen ja hiomiseen, myöhemmin mukaan tulivat hopeaketjut ja hopeatyöt sekä taidepiiri. Kerhollamme on lasivitriineissä yli 2 000 kiven kokoelma, johon muun muassa koululuokat ovat käyneet tutustumassa.

Kursseja on kolmena päivänä viikossa, parhaimmillaan 45–50 monenikäistä osallistujaa viikossa, ja kurssit kestävät kevät- tai syyskauden. Korona-aikana kokoonnumme rajoitusten mukaan. Kaikilla kursseillamme on ohjausta, joten aloittelijankin on helppo päästä mukaan. Kaikki työvälineemme ja -koneemme ovat kerholaisten käytettävissä.

Kurssilaisemme voivat tehdä persoonallisia koruja itselle tai vaikka lahjaksi.

Syksyisin järjestämme Kätevä & Tekevä -messujen yhteydessä kivi- ja korumessut, joilla on mahdollista tutustua kerholaisten töihin laajemmin.

Toimitilamme ovat Asko-Upon alueella. Keväisin teemme retkiä louhoksille ja ennen kesälaitumille siirtymistä kokoonnumme porukalla makkaraa grillaten ja nokipannukahvia juoden.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut