Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kuurina Teatteri peruu kesän näytökset Sysmässä

Sysmäläinen Kuurina Teatteri peruu tulevan kesän näytökset. Näytökset peruuntuivat koronapandemian vuoksi myös kesällä 2020.

Teatteri kertoo Facebook-sivuillaan, että harjoitukset on koronarajoitusten vuoksi järjestetty viimeksi marraskuussa, mutta toiveissa oli päästä harjoittelemaan jälleen toukokuussa.

– Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toukokuussakaan rajoituksia ei pureta tarpeeksi, jotta voisimme jatkaa harjoituksia, teatteri tiedottaa.

Kuurina Teatteri on toteuttanut useita Suomi-viihteen legendoista kertovia näytelmiä, ja tulevana kesänä vuorossa olisi ollut fiktiivinen kertomus Olavi Virran ja Topi Sorsakosken kohtaamisesta. On kesäyö -näytelmä nähdään mahdollisesti Sysmässä kesällä 2022.

Kuurina Teatteri ei pidä kuitenkaan täyttä hiljaiseloa esityskauden peruuntumisesta huolimatta. Teatteri viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaa, ja tarkoituksena on järjestää ohjelmaa juhlavuoden kunniaksi tulevan kesän tai syksyn aikana.