Kuurina Teatteri peruu kesän näytökset Sysmässä

Kesällä 2018 Kuurina Teatteri esitti Veriveljet-näytelmää. Rooleissa nähtiin muun muassa Tuomo Tarkkanen, Jukka Alanko ja Matilda Nuutinen. Eija Virolainen-Nurminen

ESS

Sysmäläinen Kuurina Teatteri peruu tulevan kesän näytökset. Näytökset peruuntuivat koronapandemian vuoksi myös kesällä 2020.

Teatteri kertoo Facebook-sivuillaan, että harjoitukset on koronarajoitusten vuoksi järjestetty viimeksi marraskuussa, mutta toiveissa oli päästä harjoittelemaan jälleen toukokuussa.

– Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toukokuussakaan rajoituksia ei pureta tarpeeksi, jotta voisimme jatkaa harjoituksia, teatteri tiedottaa.

Kuurina Teatteri on toteuttanut useita Suomi-viihteen legendoista kertovia näytelmiä, ja tulevana kesänä vuorossa olisi ollut fiktiivinen kertomus Olavi Virran ja Topi Sorsakosken kohtaamisesta. On kesäyö -näytelmä nähdään mahdollisesti Sysmässä kesällä 2022.

Kuurina Teatteri ei pidä kuitenkaan täyttä hiljaiseloa esityskauden peruuntumisesta huolimatta. Teatteri viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaa, ja tarkoituksena on järjestää ohjelmaa juhlavuoden kunniaksi tulevan kesän tai syksyn aikana.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut