Mehiläinen investoi Lahteen miljoonahankkeella

Mehiläinen tekee Lahden Sibeliuksenkadun lääkärikeskukseen miljoonainvestoinnin tänä keväänä, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Laajennuksessa lääkärikeskuksen tiloja kasvatetaan 600 neliömetrillä seuraaviin kerroksiin. Laajennuksen on tarkoitus valmistua ensi kesänä.

– Edellinen remonttimme valmistui syksyllä 2019. Palvelumme ja toimintamme on koettu niin vetovoimaisiksi Päijät-Hämeessä, että pääsemme tekemään laajennusta toiseen kertaan lyhyen ajan sisällä. Kyseessä on mittava hanke, jonka arvo nousee yhteensä yli miljoonaan euroon, Mehiläisen Lahden yksikönjohtaja Anu Jokinen sanoo tiedotteessa.

Mehiläisestä kerrotaan laajennustarpeen johtuvan terveydenhoitopalveluiden kasvaneesta kysynnästä. Nyt yhtiön palveluihin kuuluvat Lahdessa työterveyspalvelut, päiväkirurgisen leikkausyksikön palvelut, erikoislääkäripalvelut, hammaslääkäriasema, hengitystieinfektioklinikka ja diagnostiikan palvelut. Suurhallin pysäköintialueella sijaitsee lisäksi Mehiläisen drive-in-koronanäytteenotto. Tarkoituksena on edelleen kasvattaa toimintaa Päijät-Hämeen alueella.

– Suunnitelmissa on muun muassa suun terveyden, mielenterveyden sekä kuvantamisen palveluiden laajentaminen. Vastaanottotilojen osalta tilanne helpottuu kesän jälkeen, palvelupäällikkö Essi Pöyhönen sanoo.

Mehiläinen työllistää tällä hetkellä Lahdessa 65 työntekijää ja 110 ammatinharjoittajaa. Laajennus tuo Lahteen 10 lisätyöpaikkaa.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut