Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Lahdessa järjestettävä uusi musiikkifestivaali hämmästyttää laajoilla palveluillaan: tarjolla on muun muassa pakopelihuonetta ja yksityistä saunalauttaa – festivaalin järjestäjäjoukossa on mukana tuttu nimi

Lahdessa ensi kesänä järjestettävä Headland-festivaali on julkistanut artistejaan ja muuta ohjelmaansa.

Tapahtuman tarjoamat palvelut ja muu ohjelmisto herättävät erityistä huomiota. Festivaalilta löytyvät muun muassa cocktailbaari, pakopelihuone ja siellä voi nauttia kolmen ruokalajin illallisen. Illalliskattaukset toteutetaan yhteistyössä lahtelaisen Ravintola Roux'n kanssa.

Festivaalin tarjoamiin erikoisuuksiin kuuluvat myös vuokrattavissa olevat yksityiset sauna- ja huvilalautat, joissa on henkilökohtainen asiakaspalvelu ja yksityinen oleskelutila tapahtuma-ajan.

Tapahtumassa on myös muuta oheisohjelmaa, kuten kesäyön hämärässä koettava tulishow.

Tiedotteessa tapahtumaa kuvaillaankin moderniksi musiikkifestivaaliksi, jossa musiikin lisäksi tärkeä osa ohjelmistoa ovat erilaiset elämykset ja kokemukset.

Festivaalin kerrotaan keskittyvän erityisesti ajankohtaisiin kotimaisiin artisteihin. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Reino Nordin, Ellinoora, Olavi Uusivirta, Mikael Gabriel, Stig, Aste, Brädi, Kube, Ibe, Mouhous, Pihlaja, Costee, Sara Siipola, Sexmane sekä ollie.

Headland-festivaalin taustalla on tuttuja nimiä. Yksi tapahtumajärjestäjistä on Martin Mustonen, joka muistetaan erityisesti Lahdessa pidetyn suositun Summer Up -festivaalin perustajana. Tapahtuman järjestäjiä ovat myös valtakunnallisesti tunnettu hiphop -artisti Aste eli Jani Sutelainen sekä rumpali ja yrittäjä Jori Routo.

Kaksipäiväinen Headland pidetään Lahden Niemen satamassa 30.–31. heinäkuuta.

Festivaalin liput tulevat myyntiin 19. huhtikuuta lippu.fi:ssä. Illalliskattaukset ja lautat ovat tilattavissa tapahtuman omilta nettisivuilta.

Tapahtuma on suunnattu täysi-ikäisille katsojille.