Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Liikunta- ja virkistystilojen sulku jatkuu Päijät-Hämeessä 28. huhtikuuta asti

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt perjantaina jatkopäätöksen, jolla se määrää lukuisia Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueen tiloja edelleen suljettavaksi 15.–28.4. väliseksi ajaksi.

Päätös tilojen sulkemisesta koskee laajasti julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita. Mukaan lukeutuvat kaikki urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat.

Avin mukaan päätös tulee voimaan heti, kun nykyisen päätöksen voimassaolo päättyy.

– Peräänkuulutamme vastuullisuutta nyt niin toimijoilta kuin yksityishenkilöiltä. Lähikontakteja täytyy yhä välttää kaikin keinoin, jotta tartuntaluvut jatkavat laskua ja rajoituksia päästään purkamaan, avin aluehallintoylilääkäri Laura Nikunen sanoo tiedotteessa.

Tuoreet päätökset koskevat Päijät-Hämeen lisäksi myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aluetta. Alueellisten koronakoordinaatioryhmien arvioiden mukaan tilojen suljettuna pitäminen on alueilla edelleen välttämätöntä.

Opetuksen hybridimalli käyttöön Lahdessa ensi viikolla

Kesäkuussa terassille, lapset kesäleireille, juhannuksena mökille... Hallitus kertoi exit-strategiasta, katso tästä kuukausittainen aikataulu

Juttua muokattu 9.4. kello 16.29. Täsmennetty ilmaisua: sulku koskee kaikkia tiloja, ei vain useita.