Meidän juttu | Lahden Lähimmäispalvelu järjesti geokätköilyä ikäihmisten iloksi

Pääsiäinen inspiroi Lahden Lähimmäispalvelu ry:n Ompeluseuran puuhanaiset toteuttamaan hauskaa toimintaa ikäihmisille. Laaksokadun puutarhaan piilotettiin toinen toistaan hienompia pääsiäismunia. Ne olivat erilaisilla käsityötekniikoilla tehtyjä, värikkäitä koristeita.

Aurinkoisena aprillipäivänä vanhukset saivat kutsun tulla omatoimisesti puutarhaan etsimään munia. Sitä varten oli tehty karttakin, joka löytyi puutarhalta. Joku luuli kukon munimista aprillipilaksi, mutta monet vanhukset lähtivät liikkeelle. Pyhien aikaan melkein kaikki 35 pääsiäismunaa oli löydetty – vain kolme oli jäänyt jäljelle!

Lahden Lähimmäispalvelu ry on ikääntyneiden kotona asumista tukeva yhdistys. Ompeluseura on normaaliaikana kerran viikossa kokoontuva, kaikille avoin ja maksuton käsityöpiiri. Poikkeusaikana ompeluseuralaiset ovat olleet mukana muun muassa toteuttamassa Laaksokadun Talvipuutarhaa ja tekemässä Korvikekerhoa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut