Päijät-Soten puhelinvaihteen tekninen häiriö korjattu – takaisinsoiton ajat torstaina tavallista pidempiä

Mikäli takaisinsoittoa ei kuulu neljän tunnin sisällä, numeroon 116 117 kannattaa soittaa uudelleen. Kuvituskuva. Toni Tervo

Oskari Valtonen

Päijät-Soten puhelinvaihteessa ja päivystysavun numerossa 116 117 tiistaina alkanut tekninen häiriö on korjattu. Hyvinvointiyhtymän tiedotteen mukaan järjestelmät toimivat jälleen, mutta niissä voi yhä olla epävakautta.

Takaisinsoiton odotusajat ovat tänään torstaina vielä tavallista pidempiä, sillä muutama kymmenen yhteydenottoa odottaa edelleen takaisinsoittoa häiriön takia.

Hyky pyytää varautumaan noin neljän tunnin odotukseen. Mikäli takaisinsoittoa ei kuulu, numeroon 116 117 kannattaa soittaa uudelleen. Henkeä uhkaavissa tilanteissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112.

Yhtymä pahoittelee häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Häiriöllä ei ole ollut vaikutusta koronarokotuksien ajanvaraamiseen. Varaus tehdään sähköisesti Päijät-Soten nettisivuilla tai soittamalla sote-keskusten numeroihin.

Päijät-Sote selvittää vian taustasyytä aktiivisesti palvelua tarjoavan DNA:n kanssa.

Päijät-Soten puhelinvaihteessa häiriö

Päijät-Sote, hyvinvointiyhtymä, Harjun terveys, Päivystysapu... – Lue tästä, mitä eri sote-termit tarkoittavat

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut