Lahden keskustasta tuttu ravintola laajentaa ruokakaupan yhteyteen

Kuja Street Foodin ravintolapäällikkö Ville Penttilä pitää hienona, että Hämeenmaalla kauppa ja ravintola lyövät kättä, kun Kujan sisaravintola aukeaa Launeen Prismassa. Kuva on arkistokuva Lahden keskustan ravintolasta. Katja Luoma
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Lahden keskustassa sijaitseva Hämeenmaan ravintola Kuja Street Food Lahti laajentaa Launeen Prismaan. Kuja Street Food Laune avautuu Prisman yhteydessä vappuun mennessä.

Kujan ravintolapäällikön Ville Penttilän mukaan ruokalistalle tulee tuttuja, oman tiimin voimin tehtyjä Kuja-annoksia ja esimerkiksi hyvää iltasyömistä. Tiedotteen mukaan paikallisia tuotteita ovat muun muassa Maatila-Liha Merosen Orimattilan Virenojalla valmistetut nakit ja makkarat sekä ravintolan oma Kuja-olut, jonka Kuja Street Food Laune ja Prisma Laune teettävät Kanavan Panimolla Asikkalan Vääksyssä.

Kokit valmistavat annokset avokeittiössä asiakkaiden nähden.

Hämeenmaan markettoimialajohtaja Taina Penttinen näkee, että ravintolaruokailu ja -trendit muokkaavat päivittäistavarakauppaa.

– Ravintola ja ruokakauppa ovat menneet lähemmäs toisiaan, roolit sekoittuvat. Jos haluaa suoriutua asioinnista nopeasti ja nauttia myös ravintolaruokaa, voi tämän kaiken saada kauppareissulla, Penttinen sanoo tiedotteessa.

Kuja Street Food on osuuskaupan oma konsepti, ja ensimmäinen ravintola avattiin Lahden keskustassa syksyllä 2019.

Lahtelaiselle Kempowerille miljoonatilaus S-ryhmältä – "Tuotantokapasiteettimme on nostettu viime vuodesta jo viisinkertaiseksi"

Lahden Seurahuoneen uusi osa Sokoksen ylimmässä kerroksessa avautuu huhtikuussa – "Kätketty aarre keskustassa"

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut