Päihtyneitä kuljettajia liikkeellä Heinolassa ja Lahdessa

Millamari Uotila

Millamari Uotila

Poliisi yhytti kaksi päihtynyttä kuljettajaa sunnuntaina Heinolassa.

Poliisipartio sai sunnuntaiaamuna hätäkeskukselta tehtävän Nelostiellä seilaavasta autosta. Partio tavoitti auton Teboil Tähtihovin lähettyvillä. Autoa ajanut kolmekymppinen mies puhalsi nollat. Huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Toinen rattijuopumuksesta epäilty jäi kiinni sunnuntaina iltapäivällä Kauppakadulla. Kolmekymppinen naiskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin yli 2,3 promillea. Hän oli lisäksi ajokiellossa. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lahdessa puolestaan päihtynyt kuski autoili sunnuntaina puolenpäivän aikaan Uudenmaankadulla. 25-vuotiaan miehen puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, ja hän oli ajokiellossa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehellä oli myös voimassaolevia etsintäkuulutuksia.

Lahdessa huumekuski pakeni poliisia ristiin rastiin asuinaluetta – lopulta märkä nurmikko pysäytti pakenijan

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut