Kansallisteatteri perui kevään näytöksensä

Kansallisteatterin johtaja Mika Myllyaho joutui antamaan periksi koronapandemialle. Pertti Louhelainen

Ilkka Kuosmanen

Kansallisteatteri peruu kaikki loppukevään näytöksensä. Huhtikuun näytökset peruttiin viranomaisten määräysten mukaisesti. Toukokuussa piti olla 11 näytöstä, mutta ne perutaan aikataulu- ja tuotantosyistä.

Teatteri tiedottaa uusista aikatauluista myöhemmin keväällä. Jo lunastetut liput voi vaihtaa uusiin 28. toukokuuta saakka. Teatterin nuorisoryhmän Anne F -näytelmän näytökset pyritään järjestämään touko–kesäkuussa.

Myös Helsingin kaupunginteatteri on aiemmin ilmoittanut peruvansa loppukevään esitykset. Teatteri myy jo loppusyksyn esityksiään, joihin kuuluu esimerkiksi syksyllä ensi-iltansa saava Niin kuin taivaassa -musikaali.

Metoo-keskustelu toi lastenteatteriinkin kysymykset työnteon etiikasta ja näytelmien ihmiskuvasta – Lahdessa työstetään nykyhetkeen osuvaksi klassikkotarinaa rosvokolmikosta

Lahdessa kantaesitetään ensi syksynä ensimmäistä kertaa Broadway-musikaali: kaupunginteatterin Waitress – Unelmien resepti -musikaalissa leipominen on keskeisessä osassa – "Se on tehty sopivan makeansuolaisen leipomuksen makuiseksi"

Korjattu 6.4. klo 10.42: Tarkennettu Niin kuin taivaassa musikaalin ensi-iltaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut