Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Pariskunta hyppäsi väärään autoon – poliisit perään

Huoltoaseman pihasta autoon hypännyt pariskunta sai poliisit peräänsä perjantai-iltana Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Heidän epäiltiin varastaneen auton.

Poliisin hälyttänyt mies kertoi, että hänen musta autonsa varastettiin huoltoaseman pihasta. Mies oli jättänyt avaimet virtalukkoon.

Pian poliisi sai tiedon, että auto on palaamassa Kärsämäen suunnasta Haapajärven keskustaan. Kaksi poliisipartiota pysäytti auton.

Autossa olleet nainen ja mies kertoivat hypänneensä väärään autoon ja olleensa juuri palauttamassa kulkupeliä. Poliisi piti tarinaa epäluotettavana, joten asiaa lähdettiin selvittämään huoltoasemalle.

Aseman pihasta löytyikin tumma, samanmerkkinen auto, johon naisella oli avaimet. Auto oli pysäköity muutaman auton päähän viedystä autosta.

Poliisi tutkii asiaa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, mutta pitää tiedotteessaan todennäköisenä, että asiasta ei nosteta syytteitä.