Kansanedustajat haastettiin vapaaehtoistyöhön, tämän kohteen valitsi Anne Louhelainen

Vapaaehtoistyö on aina kiinnostanut minua, sanoo kansanedustaja Anne Louhelainen (ps.). Hän oli perjantaina Lahden ensi- ja turvakodissa suorittamassa omaa vapaaehtoisosuuttaan.

- Tämä lähti siitä, että eduskunnan vapaaehtoistoiminnan tukiryhmä haastoi kansanedustajat ja eduskunnan työntekijät tekemään päivän ajan vapaaehtoistyötä. Minä valitsin tämän Lahden ensi- ja turvakodin. Tämä on minulle tuttu yhteisö, sillä olen viime vuoden alusta kuulunut toiminnasta vastaavan yhdistyksen johtokuntaan.

Talkoopäivä alkoi heti aamusta Mustamäenkatu 54:n ensi- ja turvakodissa, jossa Erja Lohtander perehdytti talon toimintaan ja esitteli asukkaita ja tiloja.

- On hyvä nähdä käytännössä, millaista työtä täällä tehdään. Samalla tapaan asukkaita ja henkilökuntaa sekä autan tarvittaessa. Vaikka istun johtokunnassa, en ole vielä ehtinyt perehtymään tarkemmin talon toimintaa. Täällä tehdään yhteiskunnallisesti erittäin tärkeää työtä ja haluan olla mukana tällaista toimintaa tukevassa vapaaehtoistyössä, kertoo Louhelainen.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut