Mukkulassa lisää oppilaita ja henkilökuntaa karanteeniin, korona-altistumisia myös Lähteen koulussa ja Ruoriniemen päiväkodissa Lahdessa

Sohvi Auvinen

Lahdessa on viikonlopun aikana siirtynyt korona-altistuksen takia etätyöskentelyyn ja karanteeniin yhteensä 77 lasta ja 11 koulujen ja päiväkodin henkilöstöön kuuluvaa.

Lauantaina Mukkulan peruskoulussa etätyöskentelyyn ja karanteeniin siirtyi 13 oppilasta ja yksi henkilökunnan jäsen. Tämän lisäksi sunnuntaina etätyöskentelyyn ja karanteeniin siirtyi 31 oppilasta ja kolme henkilöstöön kuuluvaa lisää. Etäopetukseen siirtyi myös oppilaita, jotka eivät ole altistuneet koronavirukselle. Lahden kaupungin mukaan tällä halutaan turvata koulupäivän käytännön järjestäminen, koska osa henkilökunnasta on karanteenissa altistuttuaan koronavirukselle.

Uusia tartuntoja varmistui 42, sairaalahoidossa on 15 koronapotilasta

Tämän lisäksi Lähteen peruskoulun Liipolan yksikössä 12 oppilasta ja yksi henkilökunnan jäsen siirtyivät karanteeniin ja etätyöskentelyyn lauantaina.

Myös Ruoriniemen päiväkodissa todettiin korona-altistumisia, minkä takia 21 lasta ja kuusi henkilöstön jäsentä siirtyi karanteeniin sunnuntaista lähtien.

Koko väestön koronarokotusten arvioidaan alkavan Päijät-Hämeessä huhtikuun lopussa

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut