Kässämessut valtaavat verkon jo viidettä kertaa korona-aikana

Messuilla voi tutustua esimerkiksi Suomen Käsityön museon Parsittu ja paikattu -näyttelyyn videoyhteyden kautta. Minna Vilkuna

Sohvi Auvinen

Kässämessut netissä -tapahtuma järjestetään 19.–21.3. Kyseessä on käsityöalan suurin virtuaalinen tapahtuma, joka järjestetään korona-aikana jo viidennen kerran. Ensimmäiset virtuaalimessut järjestettiin viime vuoden maaliskuussa koronan peruttua kaikki isot tapahtumat, kuten Turun kädentaitomessut.

Kaikki mukana olevat yritykset ja niiden esittelyt sekä ohjelma löytyvät messujen verkkosivuilta. Messujen ohjelmaa lähetetään sekä messujen Facebook-ryhmässä että - sivulla. Ohjelmaa voi seurata myös messujen verkkosivuilta, jonne se striimataan Facebookista. Tämän lisäksi yritykset voivat julkaista Facebookissa erilaista sisältöä ja asiakkaat voivat esittää kysymyksiä ja kommentoida sisältöjä.

Ohjelmissa esitellään esimerkiksi erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, jonka lisäksi yrittäjät pääsevät kertomaan omista yrityksistään. Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät messujen verkkosivuilta.

"Meidät on unohdettu täysin" – uusi kysely kertoo tapahtuma-alan epätoivosta

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut