Jalkarannan päiväkodin lapsia ja henkilökuntaa karanteeniin – tämän viikon aikana karanteeniin on siirtynyt jo 279 henkeä Lahden kouluista ja päiväkodeista

Heidi Malin

Lahden Jalkarannan päiväkodissa on todettu koronavirustartunta, jonka seurauksena 39 lasta ja kahdeksan henkilöstöön kuuluvaa ovat siirtyneet karanteeniin keskiviikosta alkaen.

Myös Kirkonkylän ja Myllypohjan alakouluissa on korona-altistuneita siirtynyt karanteeniin kuluneen viikon aikana. Kaikkiaan karanteeniin oli määrätty alkuviikon aikana Lahdessa yhteensä 114 alakoululaista, 39 päiväkotilasta sekä 14 henkilöstöön kuuluvaa. Torstaina karanteeniin siirtyi 112 lasta ja henkilöstöön kuuluvaa lisää.

Lahdessa uusia karanteeneja kolmessa päiväkodissa ja yhdessä koulussa

Kirkonkylän peruskoulun karanteeni alkoi tiistaina. Karanteeniin ja etätöihin siirtyi tuolloin viitisenkymmentä oppilasta ja yksi henkilöstöön kuuluva.

Myllypohjan peruskoulussa karanteenissa käy kouluaan ja etätyöskentelee tällä hetkellä 126 oppilasta ja 11 henkilöstöön kuuluvaa. Myllypohjan koronavirukselle altistuneista lähes 80 on siirtynyt karanteeniin nyt alkuviikon aikana ja osa jo viime lauantaina.

Karanteenissa on tällä hetkellä lapsia ja henkilökuntaa myös Herrasmannin päiväkodista, Tenava-Tonttilan päiväkodista, Kanervan päiväkodista ja Villähteen päiväkodista.

Muokattu otsikkoa ja tekstiä kello 20.12, lisätty torstaina karanteeniin siirtyneiden määrä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut