Peikko allekirjoitti Lahden kaupungin kanssa sopimuksen vähähiilisen rakentamisen edistämiseksi

"On hienoa aloittaa yhteistyö Lahden kaupungin ja sen Hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskuksen kanssa", toteaa Peikon toimitusjohtaja Topi Paananen. Kuvituskuva. Katja Luoma

Oskari Valtonen

Lahtelainen Peikko Group on allekirjoittanut Lahden kaupungin kanssa sopimuksen, jolla se aloittaa yhteistyön Hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskuksen kanssa. Asiasta tiedottaa Peikko Group oy.

Kehityskeskus on perustettu jatkamaan Lahdessa tehtyä kehitys- ja ympäristönsuojelutyötä. Sen tavoitteena on löytää uusia teknisiä ratkaisuja ja muita tapoja rakentamisesta aiheutuvan hiilijalanjäljen vähentämiseen.

Betonirakentamiseen erikoistunut Peikko jatkaa Deltabeam Green -tuoteperheensä kehittämistä osana yhteistyötä. Yrityksen tavoitteena on vähentää tuoteryhmän päästöjä 25 prosenttia vuoteen 2025 mennessä.

– On hienoa aloittaa yhteistyö Lahden kaupungin ja sen Hiilineutraalin rakentamisen kehityskeskuksen kanssa. Peikko haluaa panostaa ratkaisuihin, joilla voidaan vähentää hiilidioksidipäästöjä ja edistää kiertotaloutta, Peikon toimitusjohtaja Topi Paananen toteaa tiedotteessa.

– Peikko on yritys, joka on samaan aikaan vahvasti paikallinen, mutta myös erittäin kansainvälinen. Odotamme käytännönläheistä yhteistyötä, lisää kehityskeskuksen johtaja Juhani Pirinen.

Peikon Topi Paananen voitti vuoden kasvuyrittäjä -kilpailun – "Tuntuu hyvältä, että lahtelainen perheyritys voi saada tällaisen palkinnon"

Lahtelainen Peikko laajensi toimintaansa Liettuassa

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut