Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Kortittomat huumekuskit työllistivät poliisia Lahdessa ja Orimattilassa

Poliisipartio pysäytti ajokiellossa olevan henkilöautokuskin perjantai-iltana Lahden Liipolassa. Nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Hän on autoillut kortitta kahdeksan kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Kortiton 34-vuotias mies ajoi henkilöautolla huumeiden vaikutuksen alaisena Lahdessa. Poliisi pysäytti miehen keskustassa lauantain vastaisena yönä kahden aikaan. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Viisikymppinen autoilija pääsi poliisin tarkastukseen Orimattilan keskustassa perjantaina puolenpäivän jälkeen. Mies puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Tämä oli kortittoman kuskin kolmas autoilu vuoden sisällä.