Rakkausvalmentaja Mia Halonen: ”Ulkonäkö korostuu verkkotreffailun alkuvaiheessa, satsaa hyviin kuviin”

Rakkausvalmentaja Mia Halonen tapasi aviomiehensä verkossa. "Aikaeron vuoksi tapasimme alkuun videoyhteydellä, laitoimme ruokaa yhdessä ja kahvittelimme."

Eeva Ristkari

Rakkausvalmentaja Mia Halosen mukaan verkkotreffailua leimaa ulkonäkökeskeisyys.

– Meidän vanhempiemme etsiessä kumppania oli joku kylän kaunein, nyt vastassa ovat kaikki maailman ihmiset, Halonen summaa Radio Voiman haastattelussa.

Halonen sanoo, että ammattikuvaajan pakeille ei tarvitse suunnata, mutta verkon treffisovelluksessa tai -sivustolla kuvien pitäisi olla edustavia otoksia itsestä, mutta rehellisiä. Pääkuvan olisi hyvä olla kasvokuva. Kuvalla annetaan verkkotreffailun maailmassa ensivaikutelma.

– Moni arastelee kokovartalokuvien laittamista, mutta rehellisyys kannattaa, jotta voi sitten tavata ihmisen, joka ihastuu sinuun eikä siihen illuusioon, jonka olet itsestäsi verkkoon luonut. Samalla välttää pettymyksen ensitapaamisella, kun et vastaakaan luomaasi illuusiota.

Myös Radion Voiman taajuudella juontanut Mia Halonen on ollut toimittajana useissa tosi-tv ohjelmissa ja kirjoittanut lehtijuttuja.

Halonen meni naimisiin vuonna 2016 kanadalaisen Tim Poustien kanssa. Mia tapasi Timin verkossa.

– Aikaeron vuoksi tapasimme alkuun videoyhteydellä, laitoimme ruokaa yhdessä ja kahvittelimme. Se oli hyvä tapa tutustua. Ennen ensikohtaamistamme yritin olla lataamatta liian suuria odotuksia tapaamiseen, vaan ajattelin, että pääsen tapaamaan kivaa ihmistä, joka joka tapauksessa laajentaa minun elämänpiiriäni, Halonen sanoo.

Pariskunta kuitenkin rakastui palavasti, ja Halonen muutti Poustien kotimaahan Kanadaan.

Heinolalainen Ville kertoo podcastissa, miksi on ghostannut Tinderissä

Myös ystävät kannattaa valjastaa auttamaan. Ystäville voi kertoa avoimesti, jos omassa elämässä olisi tilaa uudelle ihmiselle.

Halonen kannustaa tapaamaan kiinnostavat ihmiset nopeasti, vaikka videopuhelun merkeissä.

– Tietenkin jos etsii kirjekaveria, niin sitten voi kirjoitella maailman tappiin, mutta muuten kannattaa tavata pian, jotta saa aidon kuvan toisesta ihmisestä.

Halonen muistuttaa, että ensimmäinen kohtaaminen pitää aina järjestää julkiselle paikalle. Pelisäännöistä pitää keskustella siinä vaiheessa, kun seksi astuu kuvioihin. Muuten verkkotreffailuun kuuluu, että voi tapailla useita samaan aikaan.

Kuuntele Radio Voiman podcastista, minkälaisia vinkkejä Halonen antaa verkkotreffailuun ja mitä hän sanoo ghostaamisesta ja ohareista.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut