Lahtelainen taloyhtiö ylsi maan viiden parhaimman taloyhtiön joukkoon

Heidi Malin

Suomen paras taloyhtiö-kilpailuun osallistunut lahtelainen Asunto Oy Jalkarannan-Metsä ei sijoittunut loppukilpailussa kahden parhaan taloyhtiön joukkoon. Taloyhtiö taisteli kuitenkin voitosta aivan kalkkiviivoille asti, ollen viiden finalistin joukossa.

Suomen parhaaksi taloyhtiöksi valittiin vantaalainen As Oy Säästöpyrstö, joka tuomariston mukaan erottui edukseen selkeällä tulevaisuuden visiollaan. Yhtiön tavoitteena on olla yksi Vantaan arvostetuimmista taloyhtiöistä vuonna 2028.

– Lisäksi taloyhtiöllä on sen omiin tarpeisiin tehty strategia, joka on pohdittu tarkkaan niin vahvuuksien kuin heikkouksienkin kautta. Taloyhtiön viestinnässä otetaan huomioon kaikki osakkaat ja asukkaat: viestintä ulottuu perinteisestä ilmoitustaulu- ja kirjeviestinnästä Facebook-ryhmään ja taloyhtiösivuihin, tuomaristo perusteli valintaa.

Kunniamaininnan kilpailussa sai turkulainen As Oy Sairashuoneenkatu 14.

Muut finalistit olivat forssalainen taloyhtiö As Oy Pusurikallio ja helsinkiläinen Asunto-osakeyhtiö Vallilan Pienasunnot N:o 2.

Suomen paras taloyhtiö -kilpailun järjestää Isännöintiliiton julkaisema Kotitalo-media. Paras taloyhtiö valitaan joka toinen vuosi ja tulokset julkistetaan Kiinteistömessuilla. Tänä vuonna kilpailussa etsittiin taloyhtiötä, jossa suunnitellaan tulevaisuutta pitkäjänteisesti ja viestitään esimerkillisesti.

Tuomaristoon kuuluivat Kotitalo-median päätoimittaja Maria Mäkinen, Motivan viestintäjohtaja Kati Laakso, Vahanen Pro:n strategia-asiantuntija Anu Norros ja Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva.

Palkinnoksi voittajayhtiö sai kunniakirjan ja 1 000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.