Siivoojaa vailla, vai kaipaatko remonttiapua? Uusi sivusto auttaa löytämään Lahden seudun paikallisia palveluja

ESS

Lahden kaupunki ja Lahden seudun kehitysyhtiö Ladec ovat avanneet paikallisten yritysten palveluja esille tuovan verkkoalustan.

Asukkaat voivat pyytää Local Joe'ssa tarjouksia esimerkiksi siivouksesta, kodin remonteista tai vaikka lumitöistä. Osapuolet voivat sopia palvelussa myös esimerkiksi hinnasta ja muista ehdoista.

Verkkopalveluun pääsevät mukaan Ladec-alueen kuntien (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila, Padasjoki) yritykset.

– Asukkaiden ja yritysten toiveena on pitkään ollut, että tuettaisiin paikallisia yrityksiä. Local Joe on konkreettinen alusta, jolla tämä on mahdollista, sanoo elinkeinopäällikkö Miikka Venäläinen kaupungin verkkosivuilla.

Yritykset saavat sivustolla palvelunsa esille maksutta. Asiakkaat voivat siellä pyytää tarjouksia. Ladecin johtaja Päivi Karttunen luonnehtii Local Joe'ta matalan kynnykset ”verkkokaupaksi”.

Local Joe -palvelusivuston on kehittänyt tamperelainen ohjelmointiyhtiö Nordmont yhdessä iittiläisen Puhti Innovationsin kanssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut