Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Poliisi: lupapalveluun kannattaa edelleen varata aika, sisälle pääsyä rajoitetaan

Hämeen poliisi suosittelee edelleen varaamaan ajan lupapalveluissa asiointiin. Viime vuoden lopulta poliisiasemilla käytössä olleita rajoitustoimenpiteitä jatketaan ja asiakkaita pyydetään käyttämään ensisijaisesti poliisin sähköistä asiointipalvelua.

Poliisiasemilla tulisi asioida vain siinä tapauksessa, ettei asiaa voi hoitaa sähköisesti ja tällöinkin aika tulisi mielellään varata etukäteen. Ilman ajanvarausta on syytä varautua odottamaan.

Poliisi muistuttaa, että sähköisen asioinnin kautta voi esimerkiksi varata ajan, hakea passia tai henkilökorttia ja tehdä rikosilmoituksen. Ajanvarauksen voi tehdä myös valtakunnallisesta neuvontanumerosta 0295 419 800.

Kaikkien Hämeen poliisilaitoksen poliisiasemien ulko-ovet pidetään toistaiseksi suljettuina asiakasmäärien rajoittamiseksi. Asiakkaat päästetään sisälle noin viisi minuuttia ennen varattua aikaa, eli asemalle kannattaa saapua juuri ennen tapaamista.