Useita huumekuskeja jäi kiinni Lahden yössä

ESS

Hämeen poliisi tavoitti torstaina illalla ja perjantain vastaisena yönä kolme rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta epäilyä autoilijaa eri puolilta Lahtea. Kahdelta kuljettajista puuttui lisäksi ajo-oikeus.

Ensimmäisen epäillyn poliisi pysäytti Liipolan Pihtikadulla kello 21 aikaan torstai-iltana. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista tulosta. Kuljettaja myönsi käyttäneensä huumausaineita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Seuraava sekavan oloinen kuljettaja jäi kiinni Hennalan Helsingintiellä kello kahden aikaan perjantain vastaisena yönä. Myös hän puhalsi alkometriin nollat, mutta huumepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita, jota myös löytyi hänen hallustaan. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kolmas huumausaineita käyttänyt kuljettaja autoili Mukkulan kaupunginosan Tanssimäenkadulla noin kello neljän aikaan aamuyöllä.

Myös hän puhalsi alkometriin nollat, mutta auto tuoksui voimakkaasti kannabikselle. Huumepikatesti näytti positiivista tulosta kannabikselle, jota myös löytyi miehen hallusta. Ikää kuljettajalla oli 20 vuotta.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut