Tokmanni avaa uudistettuna Hollolassa – yllätysämpäreitä jaossa

Hollolan Tokmanni saa sähköä omista aurinkokopaneeleistaan. Solarigo

Anne Honkanen

Tokmanni avautuu laajennettuna ja uudistettuna Hollolassa torstaina 17. lokakuuta kello 8. Yritys lupaa tiedotteessaan, että uudistusten ja laajennusten myötä asiointikokemus kohenee ja myymälöiden tuotevalikoimat kasvavat merkittävästi.

Hollolan Tokmannilla on myynnissä aiempaa enemmän pukeutumisen tuotteita ja runsaampi valikoima kodin ja sisustuksen, vapaa-ajan, kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Valikoimissa on kattavasti myös kuivaelintarvikkeita, sesonkituotteita sekä kodintekniikan ja viihteen tuotteita.

Uutta Hollolan Tokmannilla on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu pienenelektroniikkaromun kierrätyspiste.

Hollolan myymälän pinta-ala on kasvanut noin 3 100 neliömetristä noin 4 400 neliömetriin. Myös puutarhamyymälä on laajentunut huomattavasti.

– Uudistuksia on tehty erityisesti asiakkaidemme toiveiden perusteella, Tokmannin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski kertoo.

Hollolan Tokmannin ilmanvaihdossa, jäähdytyksessä ja valaistuksessa hyödynnetään aurinkoenergiaa. Myymälän katolle on hiljattain asennettu 504 aurinkopaneelia, jotka tuottavat sähköä arviolta noin 114 MWh vuodessa. Ennuste vastaa noin 57 pienen kerrostaloasunnon vuosittaista sähkökulutusta. Aurinkovoimalan tuottaman sähkön arvioidaan kattavan noin 10–15 prosenttia myymälän vuosittaisesta kokonaissähkönkulutuksesta.

Myymälän avajaisissa asiakkaille jaetaan yllätysämpäreitä tuotelahjoineen, joita tiedotteessa kuvaillaan maankuuluiksi. Hollolassa yllätysämpäreitä on jaossa 700.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.