Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahteen uusi palvelukeskittymä, Trion palvelutori avautuu tammikuussa

Lahteen Kauppakeskus Trion toiseen kerrokseen sijoittuva palvelutori avaa ovensa asiakkaille tammikuussa. Avajaisia vietetään kevään kuluessa, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Alun perin tavoitteena oli, että palvelutori olisi avautunut marras-joulukuun vaihteessa. Kaupunki otti hankkeessa kuitenkin syyskuussa aikalisän ja palautti sen valmisteluun. Syynä oli kustannusten nousu.

Ensimmäisessä vaiheessa Palvelutorin noin tuhannen neliön tiloihin sijoittuu kaupungin omien palveluiden lisäksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän, Kelan ja te-palveluiden toimintoja. Kiinteistösijoitusyhtiö Cityconin - kauppakeskuksen omistaja - tilat mahdollistavat kaupungin mukaan palvelutorin toiminnan laajentamisen tulevaisuudessa toimijoiden tarpeiden mukaan.

Palvelutorin toisen vaiheen suunnittelu on käynnistymässä vielä syksyn aikana. Kaupungin mukaan tavoitteena on, että julkisten palvelujen kokonaisuus on valmis vuosien 2020-2021 aikana.