Kisapuisto-ratkaisu näyttää siirtyvän viikolla

Kisapuistoon on tarkoitus rakentaa jalkapallostadionin lisäksi tekojäärata. AD Arkkitehdit
Vili Uuskallio

Vili Uuskallio

Lahden Kisapuiston kehittämisestä käydään keskustelua maanantaina kaupunginhallituksessa, mutta päätöksiä asiasta ei näillä näkymin ole luvassa.

Etelä-Suomen Sanomien tietojen mukaan kaupunginjohtaja Pekka Timosen esittelee maanantaina kaupunginhallitukselle esityksensä Kisapuiston ratkaisuista. Samalla on tarkoitus käydä keskustelua, jonka pohjalta ratkaisuehdotusta voidaan täydentää seuraavaan, 8. maaliskuuta pidettävään kokoukseen.

Kaupungin toimitilayhtiö ­Spatium on selvittänyt jalkapallostadion toteutusmahdollisuuksia jo vuosien ajan. Kisapuiston alueen tulevaisuutta ovat ideoineet myös AD Arkkitehdit -toimisto ja joukko lahtelaisia urheiluvaikuttajia. Uuden jalkapallokatsomon lisäksi Kisapuistoon on suunniteltu muun muassa tekojäärataa.

Kisis 3.0 -suunnitelma uudistaisi Kisapuistoa 12,7 miljoonalla eurolla – "Ei ole merkittävää käyttökulujen lisäystä", sanoo arkkitehti Pokko Lemminkäinen

FC Lahden puheenjohtaja tyytyväinen Kisapuisto-seminaariin: "Aika kategorisesti toin esiin, että kyllä jalkapalloa täytyy pelata jalkapallostadionilla"

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut