Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Tiet ovat nyt vaarallisen liukkaita – Orimattilassa kolme ulosajoa puolen tunnin sisällä

Jäätävä tihkusade liukastutti tienpinnat vaaralliseksi luistinradaksi keskiviikkona illalla. Orimattilassa tapahtui kolme ulosajoa puolen tunnin sisällä.

Kaksi ulosajoista sattui Nelostiellä Tuuliharjan huoltoaseman ja Lahden Renkomäen liittymän välisellä tieosuudella kello 19 jälkeen illalla. Molemmissa erillisissä onnettomuuksissa kuljettajat olivat menettäneet ajoneuvonsa hallinnan liukkaalla tiellä, jonka seurauksena henkilöautot olivat suistuneet pientareelle. Kukaan ei loukkaantunut kummassakaan ulosajossa.

Kolmas ulosajoista sattui Nelostielle johtavassa Tuuliharjan huoltamon rampissa, jossa henkilöauto suistui ulos ajoradalta ja pyörähti hankeen katolleen, niin että auton ovet eivät auenneet. Auton kyydissä oli onnettomuushetkellä neljä henkeä. Pelastuslaitos auttoi uhrit ulos ja ensihoito tarkasti kyydissä olleet.

Hämeen poliisi kertoi torstaiaamuna, että kuluneen vuorokauden aikana poliisin tietoon tuli parisenkymmentä kolaria Hämeen poliisilaitoksen alueella. Lisäksi partioita työllistivät liikenteenohjaustehtävät, kun ajoneuvoja oli jäänyt jumiin liukkauden vuoksi. Suurin rekkasuma oli Valtatiellä 12 Uudessakylässä Lahdessa, missä ajoneuvoja oli jumissa lähes parikymmentä.

Henkilöauto pyörähti ulosajossa katolleen Nelostiellä Lahdessa